Ver últimos trabajos de Xisca Camps, Diseñadora Web en WordPress para Emprendedoras

Posicionament SEO

SEO on Page

Avui dia no n’hi ha prou amb tenir una web guapa, també necessites que Google la mostri com et mereixes. Per això em vull assegurar que la teva web tingui totes les metaetiquetes ben emplenades i que mostri com és el teu negoci perquè els teus potencials clients et trobin fàcilment.

Sabies que existeixen dues tipologies de SEO?

SEO On Page, facilitar als cercadors i als teus usuaris a trobar la teva web, redactant textos atractius, fent la web accessible a qualsevol tipus d’usuari, fer un bon ús de les etiquetes i una bona optimització de les imatges i per descomptat la instal·lació i configuració de Yoast SEO, la creació del teu sitemap.xml i robots.txt entre altres coses. Que aquí és on jo et puc ajudar.

SEO Off Page, fer que altres webs, blogs i usuaris xerrin bé del teu web, Google pensarà que ho estàs fent bé. Així que, quantes més vegades surti el nom de la teva web o la teva empresa a internet, més fàcil serà que apareguis als primers resultats de cerca. Aquí no et puc ajudar, però si que a Dona Marketing tinc una xarxa de col·laboradores que t’ajudarien encantades.

POSICIONAMENT SEU EN WORDPRESS

Com és fer feina amb jo

Pas 1

Ja has fet el primer pas, que és cercar informació, ara si vols envia’m un mail o emplena el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Pas 2

Feim un cafè presencial o per Skype i em xerres sobre el teu projecte, on t’agradaria arribar i la teva pàgina web.

Pas 3

Explica’m com t’agradaria que et trobessin. Quines paraules claus defineixen el teu projecte i que és el que et diferencia de la teva competència.

Pas 4

Després jo t’explicaré com veig el teu negoci, la teva web i quines millores hauries de fer a la web per a poder implementar un bon SEO.

Pas 5

En una setmana, després de la nostra reunió, rebràs un dossier amb totes aquestes coses que hem vist juntes i amb les millores que durem a terme.

Pas 6

Finalment, em dónes els accessos a la teva web per a poder implementar els canvis acordats i tindràs una web llista perquè els cercadors et trobin.

Preguntes més freqüents

TODO LO QUE NECESSITES SABER

Per què és important el SEO On Page?

El SEO és necessari, tant per ajudar els motors de cerca a entendre sobre què tracta cada pàgina, com per als usuaris.

¿Qué necesitas para empezar a trabajar en mi web?

Haber recibido el formulario rellenado y haber acordado juntas una estrategia y las palabras claves.

El meu competència és molt forta, com puc igualar-los o superar?

Ens hem de dedicar a enfocar els petits detalls que marcaran la teva diferència. I fer un estudi de la teva competència per veure els seus punts febles.

Redactaràs el teu tots els textos de la meva web?

No, només faré alguns canvis en els textos de la web, per poder emfatitzar les teves paraules claus, però no redactaré textos nous.

Quant trigaré a veure els resultats SEO?

Hi ha una sèrie de factors que afecten aquests resultats, com el nombre de paraules clau, la quantitat i qualitat del contingut, el públic objectiu i la competència. Com més gran és la web, els motors de cerca rastregen la teva web amb més regularitat. En canvi, els llocs petits, triguen més temps per aconseguir resultats.

Quin Preu Té?

El preu de l’Optimització SEO depèn de la mida de la teva web, i és d’un sol pagament que es realitza sempre després de la nostra reunió i abans de implementar-ho en la teva Web.

Qui ha confiat el seu SEO amb jo

Començam?

TOT EL QUE JO NECESSITO SABER