Diseñadora Web Freelance para Emprendedoras

Qui és Xisca Camps?

Dissenyadora web freelance a Mallorca

Sóc Dissenyadora web, Emprenedora i Mare. Per aquestes tres raons he decidit ajudar altres dones emprenedores, dones que a l’igual que jo, entenen el difícil que és això de la conciliació i necessiten algú que els doni suport, les entengui i les acompanyi en el llarg camí de l’emprenedoria.

M’encanta treballar amb Dones Emprenedores perquè m’agrada veure com mimau als vostres projectes, prenen vida i creixen. M’encanta formar part d’això, i a més sempre aprenc moltíssimes coses noves.

Tinc més de 15 anys d’experiència com a dissenyadora, dels quals 10 són com a Dissenyadora Web, duent a terme projectes de tots els tipus i mides, i després de diverses crisis econòmiques, laborals i personals, ja fa més de 4 anys que amb molta por i coratge vaig decidir emprendre el camí sola. I aquí estic, esperant-te.

Al llarg d’aquests anys he anat formant una xarxa de contactes de diferents àrees del Màrqueting, a la qual he anomenat Dona Marketing, de manera que si el teu projecte ho requereix, poden aportar un valor afegit a la teva web i a la teva estratègia de Màrqueting Online.

Què puc fer per tu?

COM ET PUC AJUDAR

Desenvolupament web

Sabies que només tens 7 segons per a captar l’atenció del teu potencial client.

Juntes podem crear la teva marca i la web que el teu negoci necessita en només 6 setmanes.

Consultoria web

Si ja tens una web encara que t’agradaria saber què pots fer en ella per a millorar-la.

Revisarem el disseny, l’estructura i el SEO On Page de la teva web actual.

Posicionament SEO

Segur que has sentit xerrar de SEO, però no tens temps per a aprendre.

Juntes optimitzem la teva web per millorar el teu posicionament i la teva reputació online.