Ver últimos trabajos de Xisca Camps, Diseñadora Web en WordPress para Emprendedoras

Consultoria Web per a Emprenedores

I què passa si tu ja tens una web, però no aconsegueixes els resultats que t’has marcat, i ara mateix no estàs en el punt de refer-la. Doncs que també et puc ajudar, ja que un estudi professional de la teva pàgina web t’aportarà una informació molt valuosa, segur que hi ha coses que tu sola podràs arreglar però necessites que algú t’ajudi a identificar-les.

Una bona consultoria web és l’ajuda que necessita el teu negoci per a millorar els resultats i aconseguir els teus objectius.

Com és treballar amb jo

Pas 1

Ja has fet el primer pas, que és buscar informació, ara si vols envia’m un mail i explica’m que és el que més et preocupa de la teva web

Pas 2

Ens feim un cafè presencial o per Skype i em parles del teu projecte, on t’agradaria arribar i de la teva web.

Pas 3

T’explicaré com veig el teu negoci, la teva web i quines millores hauries de fer, tant d’estructura, com de disseny, contingut o SEO.

Pas 4

En una semana, después de nuestra reunión, recibirás un dossier con todas estas cosas que hemos visto juntas y como podrías implementarlas tu misma.

Pas 5

Rebràs la més sincera valoració d’una dissenyadora web amb anys d’experiència.

Pas 6

Finalment, guanyaràs una amiga i un contacte més per a la teva xarxa de col·laboradores per si el dia de demà em necessites.

Preguntes Freqüents

TOT EL QUE TU NECESSITES SABER

En què consisteix una consultoria web?

Consisteix a revisar la teva web detingudament, veure que segueix fidelment el teu manual de marca, que tinguis un bon SEO i que estigui optimitzada per a tots els dispositius entre altres.

Què necessites per començar a revisar la meva web?

Haver rebut el formulari emplenat, fet la nostra primera reunió i rebut el comprovant de pagament.

Quan rebré el meu dossier/informe?

Al cap d’una setmana des de la nostra reunió i si no hi ha cap contratemps.

També m'entren els canvis?

No, només estàs contractant una consultoria, jo et diré totes aquestes cosetes que pots millorar i com millorar-les, però no les implementaré.

I si jo no es fer aquests canvis?

No et preocupis, quan et lliuri l’informe, també et donaré un pressupost del que et costaria que jo implementés tots aquests canvis que hem vist juntes, per si tu no els sabessis fer.

Quin preu té?

El preu de la consultoria web és de 120 € + IVA i és un sol pagament que es realitza sempre després de la nostra reunió i abans de lliurar-te el teu informe.

Començam?

TOT EL QUE JO NECESSITO SABER