Xisca Camps | Diseñadora Web Freelance para Emprendedoras

Disseny Pàgines Web en WordPress per a Emprenedores

WordPress, HTML, Shopify …? No t’has de preocupar per això. Ja tens molt embolic entre proveïdors i clients, per això m’agradaria formar part del teu negoci, per ajudar-te a prendre totes aquestes decisions i donar-li l’impuls que necessita i crear un Web a Mida de les teves necessitats i objectius.

Has sentit la teoria de menys és més? Doncs la teva web ha de ser així! Només disposes d’una oportunitat, de 7 segons exactament per enamorar al teu client des que entra a la teva Pàgina Web per primera vegada. I si en aquests 7 segons no ho veu clar … s’anirà. Per això els teus missatges han de ser clars i senzills, sense elements que distreguin l’atenció. Amb un disseny elegant i simple.

Fer feina amb jo és molt fàcil, faig la feina a temps, dins del pressupost i amb una actitud de el tassó mig ple. Vull que em vegis com si treballessis amb una amiga, així que fem trucades o reunions mentre prenem un cafè.

.

Packs de Disseny Web per a Emprenedores

Totes les webs inclouen: Optimització bàsica SEO, Instal·lació Certificat SSL, Integració a Google Tag Manager, alta a Google Search Console, Google My Business i Manteniment Gratis durant els primers 6 mesos.

Calcular preu pàgina web

Visita la Calculadora Online Gratuïta que he creat per a saber el preu aproximat de la teva pàgina web.

Com és treballar amb mi?

Paso 1

Ja has fet el primer pas, que és buscar informació, ara si vols, envieu-me un mail i explica m que estàs buscant o bé calcula el teu preu amb la calculadora.

Pas 2

Ens prenem un cafè presencial o per Skype i dissenyam juntes els primers esbossos. Això m’ajudarà a definir l’estructura de la teva web i a tu, a definir els teus textos.

Pas 3

Definirem la teva marca: logotip, colors, tipografia, estils…

Pas 4

T’entrego la teva web totalment acabada entre 6 i 8 setmanes.

Pas 5

Et ensenyo a gestionar WordPress perquè el dia de demà puguis fer els canvis que consideris necessaris en els teus textos.

Pas 6

Seguim en contacte un cop al mes, pel manteniment tècnic del teu WordPress i que m’expliquis com la teva visibilitat i les teves vendes pugen.

I tu què et portes de tot això?

  • Una web nova, totalment funcional i adaptada a tots els dispositius.
  • Major i millor visibilitat. Ja saps que la primera impressió és la que val.
  • L’empenta que necessites per sortir al carrer a cridar, Aquí estic jo!
  • Tenir el control de la teva nova web.
  • Web 100℅ adaptada a la teva marca.
  • I un regalet sorpresa al final del procés.

Preguntes Freqüents

TOT EL QUE NECESSITES SABER

Què necessites per començar a fer feina a la web?

Haver rebut el primer pagament de la feina (50%), tots els textos de la web revisats per tu i tot el material que hàgim acordat, com imatges, logotips…

Dius que pots tenir la web entre 6 i 8 setmanes. De què depèn això?

Principalment depèn del meu volum de treball en aquest moment i del gruix de la teva web. Però en gran mesura també depèn del temps en què tardis a recopilar els textos i imatges necessàries per la web.

Estarà la meva web optimitzada per a mòbils?

Sí, totes les webs que disseny són 100% Responsive, el que significa que estan optimitzades per a adaptar-se a qualsevol dispositiu: mòbil o tablet.

Com es realitzen els pagaments?

Els pagaments es realitzen a través de transferència bancària. El primer pagament del 50% es fa a l’acceptar el pressupost i l’altre 50% un cop finalitzada la teva web. En els casos que el cost de la web superin els 1.500 € es podran fer tres pagaments i si superen els 2.000 € quatre pagaments.

I com funciona el tema de les imatges?

Doncs sempre és millor treballar amb imatges pròpies, però si no tens no et preocupis, solc treballar amb diferents bancs d’imatges gratuïts on hi ha milers d’imatges de lliure ús i molt bona qualitat. O si vols també les podem comprar.

Què passa si necessito fer canvis de contingut al meu lloc web?

Al contractar una web, també regal una hora de formació en WordPress perquè el dia de demà si vols canviar algun text o imatge ho puguis fer tu.

La meva nova web necessitarà manteniment?

Si, un WordPress sempre necessita manteniment. La meva manera de treballar és que, sota contractació, un cop a el mes entro al back office del teu WordPress i actualitzo tots els plugins que s’hagin d’actualitzar i comprovo que tot funcioni correctament.

Què passa amb el SEO?

En totes les webs que realitzo, incloc un paquet de SEO Bàsic, que consisteix en instal·lar i configurar el Plugin Yoast SEO, omplir totes les metaetiquetes i fer un bon ús d’elles i una bona optimització de les imatges entre altres coses bàsiques.

Començam?

TOT EL QUE JO NECESSITO SABER